Vývar z bažanta
150 min.
Ingredience
- 500gramůZelenina kořenová
- 1kilogramBažant obecný
- 2litryZvěřinový vývar
- 6kusůVaječný bílek slepičí
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
426 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme bažanty a maso oddělíme od kosti. Prsíčka odložíme stranou (z těch je vhodné připravit další pokrm). Kostry nasekáme a necháme osmažit na oleji.
- 2Kořenovou zeleninu a zbylé maso nakrájíme nadrobno a rozmixujeme. 6 bílků rozšleháme ve 2 litrech zvěřinového fondu a přivedeme k varu. Necháme vařit 1-2 hodiny, bez míchání.
- 3Vývar slijeme přes jemný cedník. Přidáme najemno nakrájenou zeleninu. (Popřípadě noky, dle chuti).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.