Vývar z bažanta

150 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
426 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme bažanty a maso oddělíme od kosti. Prsíčka odložíme stranou (z těch je vhodné připravit další pokrm). Kostry nasekáme a necháme osmažit na oleji.
  • 2
    Kořenovou zeleninu a zbylé maso nakrájíme nadrobno a rozmixujeme. 6 bílků rozšleháme ve 2 litrech zvěřinového fondu a přivedeme k varu. Necháme vařit 1-2 hodiny, bez míchání.
  • 3
    Vývar slijeme přes jemný cedník. Přidáme najemno nakrájenou zeleninu. (Popřípadě noky, dle chuti).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.