Waleský toast rarebit
16 min.
Ingredience
- 4krajíceChléb celozrnný pšeničný
- 25gramůMáslo čerstvé
- 225gramůSýr Čedar
- 1lžíceHořčice v prášku
- 3lžícePivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 2lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
26 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Krajíce chleba grilujeme po obou stranách v troubě pod silně rozpáleným grilem dozlatova. Vyjmeme na plech.
- 2V kastrůlku zvolna rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný sýr, hořčici v prášku a přilijeme pivo. Vše mícháme, aby vznikl hladký krém.
- 3Topinky na plechu potřeme krémem, pokapeme worcesterem a vložíme do trouby pod gril. Když sýr na povrchu zezlátne, chleby vyjmeme a rozkrojíme na poloviny.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.