Zaječí medailonky
60 min.
Ingredience
- 100gramůSlanina vepřová
- 4lžíceOlej stolní
- 500gramůZaječí maso
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaTymián sušený
- 1kusCibule
- 2kusyJalovec
- 0,25litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
518 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vykostěný a odblaněný zaječí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme olejem a posypeme tymiánem. Necháme asi 1 hodinu uležet v chladničce.
- 2Potom maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozehřátém másle a mírně podlijeme. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kuličky jalovce a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.