Zaječí medailonky

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
518 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěný a odblaněný zaječí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme olejem a posypeme tymiánem. Necháme asi 1 hodinu uležet v chladničce.
  • 2
    Potom maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozehřátém másle a mírně podlijeme. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kuličky jalovce a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.