Žampiony jako minutka
17 min.
Ingredience
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 1lžíceVepřové sádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitrónová šťáva
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Kloboučky žampionů oloupeme a větší houby rozkrojíme na poloviny nebo na čtvrtky. Osolíme je, opepříme a vložíme na sádlo do předehřáté remosky.
- 2Žampiony pečeme asi 7 minut, v polovině doby pečení je opatrně obrátíme.
- 3Hotové houby zakapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 30. 10. 2015
Žampiony jako minutka
Žampiony jako minutka jsou rychlé a chuťově báječné, hodí se jak k zelenině, tak i k vařeným nebo opečeným bramborám, ale i jako příloha k masu. Prostě všestranné využití, ale můžete si je dát jen tak s pečivem. Budou vám chutnat!