Žampiony jako minutka

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kloboučky žampionů oloupeme a větší houby rozkrojíme na poloviny nebo na čtvrtky. Osolíme je, opepříme a vložíme na sádlo do předehřáté remosky.
  • 2
    Žampiony pečeme asi 7 minut, v polovině doby pečení je opatrně obrátíme.
  • 3
    Hotové houby zakapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 30. 10. 2015
Žampiony jako minutka
Žampiony jako minutka jsou rychlé a chuťově báječné, hodí se jak k zelenině, tak i k vařeným nebo opečeným bramborám, ale i jako příloha k masu. Prostě všestranné využití, ale můžete si je dát jen tak s pečivem. Budou vám chutnat!