Zapečené batáty s tykví
35 min.
Ingredience
- 300gramůBrambory sladké (Batáty)
- 300gramůTykev
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůOlej olivový extra panenský
- 10gramůTymián čerstvý
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
23 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Batáty oškrábeme a spolu s dužinou z tykve nastrouháme nahrubo. Vsypeme do mísy, přidáme vejce, strouhaný parmezán, posekané lístky tymiánu, olivový olej, mouku a důkladně promícháme. Přendáme do pekáčku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut dozlatova.
- 2Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.