Zapečené maliny v pěně sabayone
25 min.
Ingredience
- 6kusůVaječný žloutek slepičí
- 3decilitryVíno bílé
- 100gramůCukr moučkový
- 400gramůMaliny
- 1lžíceMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Žloutky s cukrem a vínem vyšleháme ve vodní lázni metličkou do jemné pěny. Hotový sabayone přelijeme do zapékací mísy, přidáme maliny a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme cca 5-7 minut.
- 2Po vyjmutí dezert dozdobíme čerstvou mátou, posypeme moučkovým cukrem, nakrájíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.