Zapečený krém pod čepicí II

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
41 g
Cukr
40 g
Vápník
48 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    100 g moučkového cukru a vanilkový cukr svaříme s mlékem. Vejce v míse důkladně našleháme metlou a pak po částech zašleháme horké ochucené mléko.
  • 2
    Směs nalijeme do vymazané zapékací mísy a vložíme na 45 minut do středně vyhřáté trouby.
  • 3
    Z bílků našleháme tuhý sníh, vmícháme do něj zbylý cukr, rozetřeme na krém a vložíme ještě na 5 minut do trouby, aby se sněhová vrstva zapekla dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.