Zapečený krém pod čepicí II
65 min.
Ingredience
- 2lžíceTuk
- 160gramůCukr moučkový
- 1kusVanilkový cukr
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 6kusůVejce slepičí
- 750mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
41 g
Cukr
40 g
Vápník
48 mg
Postup přípravy
- 1100 g moučkového cukru a vanilkový cukr svaříme s mlékem. Vejce v míse důkladně našleháme metlou a pak po částech zašleháme horké ochucené mléko.
- 2Směs nalijeme do vymazané zapékací mísy a vložíme na 45 minut do středně vyhřáté trouby.
- 3Z bílků našleháme tuhý sníh, vmícháme do něj zbylý cukr, rozetřeme na krém a vložíme ještě na 5 minut do trouby, aby se sněhová vrstva zapekla dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.