Zapékané broskve
30 min.

Ingredience
- 20gramůCukr moučkový
- 800gramůKompot broskvový
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1kusCitrony
- 80gramůŽervé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Okapané půlky broskví vložíme na dno zapékací mísy, předem vymazané máslem. Broskve skládáme slupkou dolů.
- 2Asi čtyři půlky oloupeme, jemně nakrájíme a smícháme se žervé a cukrem. Přidáme trochu nastrouhané citronové kůry. Touto směsí naplníme půlky broskví v míse, poldijeme trochou vody s citronovou šťávou a dáme zapéci do trouby asi na 10 minut.
- 3Podáváme teplé i studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.