Zapékané broskve

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapané půlky broskví vložíme na dno zapékací mísy, předem vymazané máslem. Broskve skládáme slupkou dolů.
  • 2
    Asi čtyři půlky oloupeme, jemně nakrájíme a smícháme se žervé a cukrem. Přidáme trochu nastrouhané citronové kůry. Touto směsí naplníme půlky broskví v míse, poldijeme trochou vody s citronovou šťávou a dáme zapéci do trouby asi na 10 minut.
  • 3
    Podáváme teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.