Zapékané broskve se sněhovými pusinkami
30 min.
Ingredience
- 400gramůKompot broskvový
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 50gramůCukr krupice
- 20gramůCukr moučkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
1 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Broskve necháme dobře okapat, poté dáme do zapékací mísy řezem nahoru.
- 2Bílky vyšleháme v tuhý sníh, postupně zapracujeme cukr, až vznikne tuhý lesklý sníh. Cukrářským sáčkem na broskve nastříkáme sněhové pusinky. Necháme zapéct při 180 °C 10 minut. Servírujeme posypané moučkovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.