Zapékané čekanky

42 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
3 g
Cukr
207 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekanky omyjeme a odkrojíme kořeny. Necháme 10 minut povařit ve vroucí vodě s citrónovou šťávou. Povařené čekanky necháme velice dobře okapat.
  • 2
    Bešamelovou omáčku ohřejeme a vmícháme do ní žloutek.
  • 3
    Okapané čekanky srolujeme do plátku šunky, naskládáme do zapékací nádoby a přelijeme omáčkou.
  • 4
    Posypeme strouhaným sýrem a pečeme při 220 °C 12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.