Zapékané müsli

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nasypeme ovesné vločky a lehce je pokropíme vodou. Přidáme skořici, olej, med a vše promícháme. Nakonec přisypeme špaldovou mouku a rukou důkladně propracujeme na těsto.
  • 2
    Připravíme plech, na něj dáme papír na pečení a předehřejeme troubu.
  • 3
    Rukou drolíme těsto po celém plechu tak, aby vznikaly malé hrudky jen v jedné vrstvě. Plech dáme do trouby a pečeme zprudka asi
  • 4
    10 minut. Potom stáhneme troubu na minimum a dopékáme dalších deset minut.
  • 5
    Plech vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Po vychladnutí je müsli dokonale křupavé.
  • 6
    Podáváme jen tak jako křupavou pochoutku k televizi. Můžeme je smíchat se sekanými oříšky a jogurtem a máme chutnou snídani.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.