Zapékané těstoviny s vepřovým masem
40 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1kusKoření Italia
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 500gramůTěstoviny čtyřvaječné
- 1kusVepřové ve vlastní šťávě
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1007 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
50 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme dle návodu. Scedíme a nasypeme do zapékací mísy.
- 2Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme vepřovou konzervu, koření na těstoviny, promícháme a povaříme.
- 3Směs smícháme s těstovinami, zalijeme smetanou smíchanou s vejci a zasypeme strouhaným sýrem.
- 4Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.