Zapékané těstoviny s vepřovým masem

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 3kusyVejce slepičí
    • 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
    • 1kusKoření Italia
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 500gramůTěstoviny čtyřvaječné
    • 1kusVepřové ve vlastní šťávě
    • 1kusCibule
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1007 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
50 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme dle návodu. Scedíme a nasypeme do zapékací mísy.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme vepřovou konzervu, koření na těstoviny, promícháme a povaříme.
  • 3
    Směs smícháme s těstovinami, zalijeme smetanou smíchanou s vejci a zasypeme strouhaným sýrem.
  • 4
    Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.