Zásmažka do bílých a krémových polévek
38 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 70gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
16 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
551 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Prosejeme hladkou mouku a nasypeme do horkého másla nebo sádla. Za stálého míchání osmahneme do požadované barvy.
- 2Vlažnou zásmažku zalijeme 1 l vlažného základního vývaru z bílých kostí a za stálého míchání ( je vhodné použít metlu) mírně vaříme asi 30 minut. Polévka musí být hladká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.