Zasněžený "smrkový les"

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
26 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Bábovkovou formu vymažeme olejem a vysypeme moukou.
  • 2
    V míse utřeme máslo s cukrem do hladkého krému, přimícháme vejce, mouku, bílý jogurt a vanilkový cukr. Důkladně promícháme.
  • 3
    Takto připravené těsto nalijeme do vymazané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi 50 minut.
  • 4
    Po upečení formu vyndáme z trouby, těsto necháme trošku zchladnout a až poté jej vyklopíme na připravený tác.
  • 5
    Ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu, kterou zdobíme úplně zchladlý "smrkový les".
  • 6
    Dezert vložíme na 30 minut do chladničky a poté můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.