Závitky plněné makrelovou pastou.
30 min.
Ingredience
- 250gramůMakrela uzená
- 2lžičkyPepř sečuánský
- 1,5decilitrySmetana 33% (šlehačka)
- 1decilitrOmáčka rybí
- 50mililitrůKokosové mléko
- 100gramůSýr Eidam uzený 45%
- 30mililitrůOlej olivový
- 10kusůCitronová tráva
- 10kusůList la lot
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 250gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1742 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
117 g
Sacharidy
162 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uzenou makrelu vykostíme, nakrájíme na kousky, které dáme do misky. Přidáme sečuánský pepř, přilijeme smetanu, rybí omáčku, kokosové mléko, olivový olej. Všechny suroviny rukou prohněteme a tak připravíme hustou pastu, do které přidáme hrubo nastrouhaný uzený sýr. Ještě jednou dobře promícháme.
- 2Jednotlivé stonky citrónové trávy rozložíme na pracovní plochu, položíme na ně připravenou pastu a zabalíme do válečku. Potom ještě každý váleček zabalíme do listů la lot.
- 3V pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme připravené masové válečky.
- 4Hotové jídlo rozdělíme na jednotlivé porce, ke každé přidáme majonézu a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.