Závitky plněné makrelovou pastou.

30 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1742 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
117 g
Sacharidy
162 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenou makrelu vykostíme, nakrájíme na kousky, které dáme do misky. Přidáme sečuánský pepř, přilijeme smetanu, rybí omáčku, kokosové mléko, olivový olej. Všechny suroviny rukou prohněteme a tak připravíme hustou pastu, do které přidáme hrubo nastrouhaný uzený sýr. Ještě jednou dobře promícháme.
  • 2
    Jednotlivé stonky citrónové trávy rozložíme na pracovní plochu, položíme na ně připravenou pastu a zabalíme do válečku. Potom ještě každý váleček zabalíme do listů la lot.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme připravené masové válečky.
  • 4
    Hotové jídlo rozdělíme na jednotlivé porce, ke každé přidáme majonézu a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.