Závitky z debrecínské pečeně se sýrem v alobalu

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 40gramůMáslo čerstvé
    • 4lžíceKečup
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 1hrstPetržel kudrnka
    • 800gramůDebrecínská pečeně
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
720 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
56 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
58 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky pečeně potřeme kečupem, položíme na ně plátky sýra. Svineme a zabalíme do alobalu potřeného máslem.
  • 2
    Zapékáme v troubě asi 15 minut, pak vyjmeme a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.