Závitky z debrecínské pečeně se sýrem v alobalu
40 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceKečup
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1hrstPetržel kudrnka
- 800gramůDebrecínská pečeně
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
720 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
56 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
58 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky pečeně potřeme kečupem, položíme na ně plátky sýra. Svineme a zabalíme do alobalu potřeného máslem.
- 2Zapékáme v troubě asi 15 minut, pak vyjmeme a ozdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.