Závitky z jeleního masa

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
35 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, žampióny, mrkev a celer nakrájíme. Každý plátek jeleního masa opepříme a přidáme plátek špeku, několik kousků žampiónů, kroužek cibule, švestku a vlašský ořech, zavineme a stáhneme nití.
  • 2
    Závitky společně s mrkví a celerem osmažíme. Přidáme bobkový list a zalijeme zvěřinovým fondem a červeným vínem.
  • 3
    Nakonec přilijeme smetanu a necháme dusit 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.