Závitky z jeleního masa
85 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůSlanina vepřová
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1kusBobkový list
- 250mililitrůVíno červené
- 3kusyMrkev kořen
- 100mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 40gramůOřechy vlašské
- 400mililitrůZvěřinový vývar
- 800gramůJelení maso
- 4kusyŠvestky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
35 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, žampióny, mrkev a celer nakrájíme. Každý plátek jeleního masa opepříme a přidáme plátek špeku, několik kousků žampiónů, kroužek cibule, švestku a vlašský ořech, zavineme a stáhneme nití.
- 2Závitky společně s mrkví a celerem osmažíme. Přidáme bobkový list a zalijeme zvěřinovým fondem a červeným vínem.
- 3Nakonec přilijeme smetanu a necháme dusit 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.