Závitky z krkovičky
70 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová krkovička
- 1kusCeler bulvový
- 2kusyMrkev
- 150gramůNiva
- 1lžíceVepřové sádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
32 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. V menším množství osolené vody ji uvaříme téměř doměkka.
- 2Plátky krkovičky lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
- 3Okapanou zeleninu smícháme s nastrouhaným sýrem a směs rozdělíme na plátky masa. Zavineme do závitků a každý závitek potom zabalíme do sádlem vymazaného čtverce alobalu. Alobal dobře uzavřeme.
- 4Závitky pečeme v suché remosce asi 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.