Závitky z krkovičky

70 min.
Česká republika

Ingredience

    • 600gramůVepřová krkovička
    • 1kusCeler bulvový
    • 2kusyMrkev
    • 150gramůNiva
    • 1lžíceVepřové sádlo škvařené
    • 1lžičkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
32 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. V menším množství osolené vody ji uvaříme téměř doměkka.
  • 2
    Plátky krkovičky lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Okapanou zeleninu smícháme s nastrouhaným sýrem a směs rozdělíme na plátky masa. Zavineme do závitků a každý závitek potom zabalíme do sádlem vymazaného čtverce alobalu. Alobal dobře uzavřeme.
  • 4
    Závitky pečeme v suché remosce asi 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.