Zázvorky se Solamylem

18 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
417 mg
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šlehačem ušleháme vejce s cukrem, přimícháme zázvor, oba druhy mouku, sodu a Solamyl a na válu vypracujeme hladké těsto.
  • 2
    Z těsta vyválíme plát, vykrajujeme tvary, klademe na plech vyložený pečicím papírem a do druhého dne necháme odpočinout. Teprve poté pečeme v předehřáté troubě.
  • 3
    Upečené zázvorky necháme alespoň dva týdny odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.