Zbojnické bifteky II
35 min.
Ingredience
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceWorcester
- 1decilitrOlej rostlinný
- 2kusyPaprika
- 2kusyCibule
- 4plátkyHovězí svíčková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
850 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky masa mírně naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny uležet.
- 2Před přípravou je osolíme a prudce opečeme z obou stran na oleji 4 - 8 minut, podle požadovaného stupně propečení.
- 3Maso vyjmeme a uložíme do tepla.
- 4Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a papriky, osolíme, dochutíme worčestrem a poklademe na maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.