Zbojnické bifteky II

35 min.

Ingredience

    • 1lžičkaPepř černý mletý
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžíceWorcester
    • 1decilitrOlej rostlinný
    • 2kusyPaprika
    • 2kusyCibule
    • 4plátkyHovězí svíčková
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
850 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa mírně naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny uležet.
  • 2
    Před přípravou je osolíme a prudce opečeme z obou stran na oleji 4 - 8 minut, podle požadovaného stupně propečení.
  • 3
    Maso vyjmeme a uložíme do tepla.
  • 4
    Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a papriky, osolíme, dochutíme worčestrem a poklademe na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.