Žebírka s čínskou barbecue marinádou

25 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
782 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
51 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme čínskou barbecue marinádu: v kastrůlku za neustálého míchání ohřejeme a poté necháme vychladnout 125 ml červeného vína, 125 g medu, 1/4 lžičky chilli koření a lžičku hořčičného semínka.
  • 2
    Vepřová žebírka nakrájíme, rozložíme do mělké misky, přelijeme marinádou a necháme 20 minut odležet.
  • 3
    Čerstvé rozpůlené kukuřičné klasy pokapeme olivovým olejem, zabalené do alobalu grilujeme na barbecue grilu společně s marinovanými žebírky. Během grilování otáčíme. Žebírka grilujeme 10 - 12 minut, kukuřici 12 - 15 minut.
  • 4
    Žebírka i kukuřici podáváme s máslem smíchaným s pizza kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.