Želatinové placičky s jahodami
12 min.
Ingredience
- 20gramůAgar
- 200gramůJahody zahradní
- 250mililitrůAnanasová šťáva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Do rendlíku nalijeme ananasovou šťávu, přidáme japonskou želatinu, promícháme, přivedeme k varu a dvě minuty povaříme. Hmotu nalijeme na dno formiček na košíčky a necháme ztuhnout. Placičky vyklopíme a upravíme na servírovací talíř. Jahody omyjeme, nakrájíme na čtvrtky a placičky bohatě posypeme.
- 2Před podáváním vychladíme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.