Želatinové placičky s jahodami

12 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme ananasovou šťávu, přidáme japonskou želatinu, promícháme, přivedeme k varu a dvě minuty povaříme. Hmotu nalijeme na dno formiček na košíčky a necháme ztuhnout. Placičky vyklopíme a upravíme na servírovací talíř. Jahody omyjeme, nakrájíme na čtvrtky a placičky bohatě posypeme.
  • 2
    Před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.