Želatinový tříbarevný dezert

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme dle návodu červenou želatinu a nalijeme ji do velké mísy. Mísu dáme do lednice a necháme želatinu ztuhnout. Mezitím připravíme stejným způsobem žlutou želatinu.
  • 2
    Oloupeme banány, omyjeme jahody a nakrájíme na kousky.
  • 3
    Vyndáme z lednice mísu s červenou želatinou, přidáme ovoce a vše přelijeme žlutou želatinovou směsí. Mísu dáme do lednice a necháme ztuhnout.
  • 4
    Připravíme dle návodu zelenou želatinu. Do mísy přidáme další vrstvu ovoce a přelijeme zelenou želatinou jako vrchní vrstvu.
  • 5
    Přes noc dáme do lednice a poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.