Želé s čokoládou

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 250mililitrůKompot jahodový
    • 50gramůČokoláda hořká
    • 1baleníŽelé dortové
    • 1kusBanány
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formičky na pudink vypláchneme chladnou vodou.
  • 2
    Podle návodu připravíme želé, místo vody použijeme šťávu z kompotu.
  • 3
    Banán nakrájíme na kousky, vložíme do formiček a přelijeme přes něj želé.
  • 4
    Dáme vychladit.
  • 5
    Vyklopíme želé a ozdobíme je čokoládou a jahodami z kompotu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.