Želé s čokoládou
20 min.
Ingredience
- 250mililitrůKompot jahodový
- 50gramůČokoláda hořká
- 1baleníŽelé dortové
- 1kusBanány
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Formičky na pudink vypláchneme chladnou vodou.
- 2Podle návodu připravíme želé, místo vody použijeme šťávu z kompotu.
- 3Banán nakrájíme na kousky, vložíme do formiček a přelijeme přes něj želé.
- 4Dáme vychladit.
- 5Vyklopíme želé a ozdobíme je čokoládou a jahodami z kompotu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.