Želé s jablky a hruškami

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
163 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka a hrušky oloupeme, vybereme jádřince, nakrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přidáme koriandr, vanilkový cukr, nastrouhanou citrónovou kůru, cukr, zalijeme bezinkovou šťávou, za stálého míchání necháme projít varem a povaříme ještě přibližně 5 minut.
  • 2
    Uvařené želé ještě teplé naléváme do studenou vodou vypláchnutých skleniček, které po naplnění zavíčkujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.