Želé s jablky a hruškami
50 min.
Ingredience
- 500gramůBezinková šťáva
- 500gramůJablka
- 500gramůHrušky
- 2lžíceKoriandr mletý
- 20gramůCukr vanilka
- 1,5kilogramyCukr želírovací
- 1lžičkaCitronová kůra
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
163 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Jablka a hrušky oloupeme, vybereme jádřince, nakrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přidáme koriandr, vanilkový cukr, nastrouhanou citrónovou kůru, cukr, zalijeme bezinkovou šťávou, za stálého míchání necháme projít varem a povaříme ještě přibližně 5 minut.
- 2Uvařené želé ještě teplé naléváme do studenou vodou vypláchnutých skleniček, které po naplnění zavíčkujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.