Želé s ovocem a vínem
30 min.
Ingredience
- 300gramůRybíz červený
- 300gramůAngrešt
- 1litrVoda pitná
- 200mililitrůVíno červené
- 1kusGelfix Extra
- 500gramůCukr krupice
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
802 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
192 g
Vláknina
9 g
Cukr
171 g
Postup přípravy
- 1Ve 3/4 litru vody povaříme očištěný angrešt a rybíz.
- 2Poté přecedíme a do šťávy po ovoci nalijeme zhruba 200 ml vína a dáme opět vařit.
- 3Za stálého míchání přidáme Gelfix Extra.
- 4Po pěti minutách přisypeme cukr, důkladně promícháme a odstavíme.
- 5Hotové želé plníme do důkladně omytých sklenic a vychlazené, dobře uzavřené vložíme do chladničky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.