Želé s ovocem a vínem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
802 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
192 g
Vláknina
9 g
Cukr
171 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve 3/4 litru vody povaříme očištěný angrešt a rybíz.
  • 2
    Poté přecedíme a do šťávy po ovoci nalijeme zhruba 200 ml vína a dáme opět vařit.
  • 3
    Za stálého míchání přidáme Gelfix Extra.
  • 4
    Po pěti minutách přisypeme cukr, důkladně promícháme a odstavíme.
  • 5
    Hotové želé plníme do důkladně omytých sklenic a vychlazené, dobře uzavřené vložíme do chladničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.