Zelené nudličky

25 min.
Švýcarsko

Ingredience

    • 3lžíceŠpenátový protlak mražený
    • 1kusVejce slepičí
    • 5lžicMléko polotučné
    • 5lžicMouka pšeničná hladká T 650
    • 20mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
634 mg
Cukr
188 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolenou, okořeněnou mouku umícháme dohladka s mlékem a vejcem, přidáme nakrájený syrový špenát a zakryté těsto necháme asi půl hodiny v chladnu.
  • 2
    Na rozehřátém oleji usmažíme z připraveného těsta asi 4 tenké omelety, které po vychladnutí stočíme a krájíme na tenké nudličky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.