Zeleninové fajitas

55 min.
Mexiko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
127 g
Vláknina
31 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na jemno. Opékáme ji pět minut na oleji. Poté přidáme růžičky květáku a smažíme dozlatova. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Cizrnu si uvaříme den předem, nebo ji koupíme v plechovce a tu pak propláchneme a slijeme. Přidáme ji ke květáku spolu s rajčatovou omáčkou.
  • 3
    Koriandr nasekáme na jemno. Přidáme ho do omáčky a odstavíme z ohně.
  • 4
    Omáčku rozdělíme do talířů, přidáme nahřáté tortilly, jogurt a špenátové listy.
  • 5
    Každý si pak doprostřed každé tortilly dá pár listů špenátu, na to omáčku a nahoru jogurt. Tortillu srolujeme a ukusujeme, nebo krájíme příborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.