Zeleninové lasagne s cuketou

75 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky a cukety nakrájíme na kolečka - osolíme a necháme vypotit.
  • 2
    Bazalku natrháme a dáme do mísy spolu s rajčaty. Rukama rozdrtíme.
  • 3
    Připravíme si bešamel - rozpustíme máslo, přidáme mouku a rozmícháme mléko. Okořeníme muškátovým oříškem a solí.
  • 4
    Olejem vymažeme pekáč. Na spodek dáme trochu bešamelu, pak plát lasagní. Na to zeleninu a rajčata a bešamel - pak plát lasagní a opakujeme.
  • 5
    Poslední vrstou je plát lasagní, bešamel a ten posypeme parmazánem.
  • 6
    Pečeme 50 minut na 180 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.