Zeleninové lečo s bílky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku a chvíli podusíme.
  • 2
    Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a když se tekutina vyvaří, vmícháme vaječné bílky a necháme je srazit.
  • 3
    Zeleninové lečo podáváme s čerstvým chlebem jako teplou snídani.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.