Zeleninové lečo s bílky
30 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 5gramůOlej rostlinný
- 150gramůPaprika zelená
- 100gramůRajčata
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 50gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku a chvíli podusíme.
- 2Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a když se tekutina vyvaří, vmícháme vaječné bílky a necháme je srazit.
- 3Zeleninové lečo podáváme s čerstvým chlebem jako teplou snídani.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.