Zeleninovo-houbové kuře

50 min.
Čína

Ingredience

    • 600gramůKuře
    • 4lžíceOmáčka sójová
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 4lžíceVíno bílé
    • 3lžíceHrášek mražený
    • 1kusMrkev kořen
    • 4lžíceVývar drůbeží
    • 0,5kusZelí čínské
    • 0,5hrnekHouby sušené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuřecí maso bez kostí nakrájíme na kousky a zprudka je osmahneme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Přidáme omyté, na proužky nakrájené zelí, očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a předem namočené houby. Vše osmahneme a podlijeme vývarem. Přilijeme sójovou omáčku, víno a povaříme na polovinu objemu šťávy.
  • 3
    Nakonec do pokrmu vmícháme hrášek a podusíme 5 minut.
  • 4
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.