Zeleninový dip s medem
10 min.
Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 1hrstŘedkvička
- 1lžičkaMed včelí
- 1špetkaKardamom
- 1špetkaPasta Sambal Oelek
- 2lžíceOmáčka Teriyaki
- 0,5kusMeloun cukrový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Nejprve očistíme zeleninu, poté ředkvičky, meloun a okurku nakrájíme na kostičky.
- 2Zeleninu smícháme s medem, omáčkou terijaki, kardamomem, nakonec přidáme sambal oelekem.
- 3Před servírováním necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.