Zelený salát

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
41 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listový a ledový salát a špenátové listy omyjeme, osušíme a roztrháme na menší kousky. Papriku rozkrájíme podélně na čtvrtky a poté příčně na proužky. Okurku nakrájíme na hrubší kolečka. Celerový řapík rozkrájíme na centimetrové špalíčky. Vše promícháme v salátové míse.
  • 2
    Zalijeme libovolnou zálivkou dle chuti a ihned podáváme. Druhy zeleniny můžeme obměňovat dle sezóny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.