Zelený salát
20 min.
Ingredience
- 1kusPaprika zelená
- 1kusCeler řapíkatý
- 250gramůŠpenát listový čerstvý
- 1kusSalát hlávkový
- 0,5kusSalát ledový
- 0,5kusOkurka salátová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
41 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Listový a ledový salát a špenátové listy omyjeme, osušíme a roztrháme na menší kousky. Papriku rozkrájíme podélně na čtvrtky a poté příčně na proužky. Okurku nakrájíme na hrubší kolečka. Celerový řapík rozkrájíme na centimetrové špalíčky. Vše promícháme v salátové míse.
- 2Zalijeme libovolnou zálivkou dle chuti a ihned podáváme. Druhy zeleniny můžeme obměňovat dle sezóny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.