Zelený salát s chřestem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
9 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lusky a hrášek opláchneme, odřízneme konce chřestu, každou zeleninu samostatně blanšírujeme jednu minutu ve vroucí vodě. Slijeme a zchladíme ve studené vodě, necháme dobře okapat.
  • 2
    Lusky a hrášek dáme do pánve na rozpuštěné máslo, pocukrujeme a necháme chvíli prohřát.
  • 3
    Vyloupaný hrášek blanšírujeme asi 3 minuty, zchladíme, necháme okapat. Cherry rajčata omyjeme, rozpůlíme, přidáme k ostatní zelenině.
  • 4
    Smícháme limetkovou šťávu, ocet, olej a koriandr. Dresinkem přelijeme zeleninu, promícháme, necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.