Zelený salát z jablek a kiwi

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do citronové šťávy nasypeme cukr, promícháme a necháme rozpustit. Zelená tvrdá jablka rozkrojíme, vyřízneme jádřince a zbytek nakrájíme na silnější plátky, kiwi oloupeme, pokrájíme na tenké plátky, spolu s jablky nasypeme do salátové mísy, zalijeme cukrovou zálivkou a dáme do lednice vychladit.
  • 2
    Před podáváním přimícháme posekané lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.