Zelné závitky s celerem a cibulí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oddělíme jednotlivé listy zelí, krátce namočíme v osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat a rozložíme na pracovní desku.
  • 2
    Celer i cibuli oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Smícháme s kaštanovým pyré, okořeníme muškátem a kmínem. Řádně promícháme. Směs rozdělíme na zelné listy, okraje založíme, vytvoříme závitky, které upevníme špejlí.
  • 3
    Vývar uvedeme do varu, závitky do něj vložíme a vaříme 10 minut. Poté upravíme a na talíře, servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.