Zelné závitky s celerem a cibulí
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1kusZelí čínské
- 150gramůCeler řapíkatý
- 500gramůKaštanové pyré
- 1špetkaNové koření mleté
- 1špetkaKmín římský
- 1litrVývar zeleninový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oddělíme jednotlivé listy zelí, krátce namočíme v osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat a rozložíme na pracovní desku.
- 2Celer i cibuli oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Smícháme s kaštanovým pyré, okořeníme muškátem a kmínem. Řádně promícháme. Směs rozdělíme na zelné listy, okraje založíme, vytvoříme závitky, které upevníme špejlí.
- 3Vývar uvedeme do varu, závitky do něj vložíme a vaříme 10 minut. Poté upravíme a na talíře, servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.