Zelný salát s mrkví a celerem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
13 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava dresinku: V misce dohladka rozšleháme majonézu s octem, cukrem, solí a pepřem.
  • 2
    Očištěné zelí a mrkev nakrájíme na tenké proužky, které ještě překrojíme na menší kousky. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. Zeleninu vsypeme do mísy, přidáme připravený dresink a dobře promícháme.
  • 3
    Salát necháme v chladničce alespoň 4 hodiny odpočinout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.