Zelný salát se smetanou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí omyjeme, odloupneme povadlé listy a zbytek nakrouháme nebo nakrájíme na proužky. Jablka nastrouháme nahrubo. Zelí i jablka vložíme do skleněné mísy a promícháme.
  • 2
    Pomerančovou šťávou zředíme hustou smetanu, osladíme a nalijeme do mísy. Lehce promícháme a dáme do lednice.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený se sladkým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.