Žemličky s rostbífem

12 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
11 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
561 mg
Cukr
116 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle rozkrojíme napůl. Zelný salát smícháme s nastrouhaným křenem a nandáme ho na spodní část žemlí do výše asi 5 mm. Plátky rostbífu složíme tak, aby odpovídaly velikosti žemlí. Rozdělíme je po dvou na zelný salát a na ně dáme ještě trochu zelného salátu.
  • 2
    Svazek ředkviček očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme do žemlí a přiklopíme druhou polovinou žemlí.
  • 3
    Upravíme na servírovací mísu a ozdobíme ředkvičkami. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.