Žemličky s rostbífem
12 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceKřen
- 1kusŘedkvička
- 150gramůSalát rajčatovo-paprikový
- 4kusyŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
11 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
561 mg
Cukr
116 mg
Postup přípravy
- 1Žemle rozkrojíme napůl. Zelný salát smícháme s nastrouhaným křenem a nandáme ho na spodní část žemlí do výše asi 5 mm. Plátky rostbífu složíme tak, aby odpovídaly velikosti žemlí. Rozdělíme je po dvou na zelný salát a na ně dáme ještě trochu zelného salátu.
- 2Svazek ředkviček očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme do žemlí a přiklopíme druhou polovinou žemlí.
- 3Upravíme na servírovací mísu a ozdobíme ředkvičkami. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.