Ženevské sýrové bifteky

30 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1006 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
52 g
Sacharidy
59 g
Cukr
335 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu, pivo a žloutky zamícháme postupně do mouky, až vznikne husté těstíčko. Pak je necháme asi 2 hod. odpočinout v chladnu.
  • 2
    Poté ušleháme z bílků tuhý sníh - a ten přidáme do těstíčka.
  • 3
    Silnější plátky sýra namáčíme z obou stran v těstíčku a na rozpáleném oleji osmažíme. Z pánve je vyndáme na ubrousek, kde je necháme okapat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.