Zlaté filé
40 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 100gramůHera
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžíceMáslo
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
30 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
125 mg
Cukr
42 mg
Postup přípravy
- 1V misce utřeme změklou Heru se žloutkem, hořčicí a solí. Nakonec vmícháme nastrouhaný sýr.
- 2Porce filé osolíme a necháme chvíli odležet. Potom maso potřeme vrstvou připravené směsi.
- 3Porce rozložíme do máslem vymazané remosky a upečeme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.