Žloutkový krém s Marsalou
20 min.
Ingredience
- 5kusůVaječný žloutek slepičí
- 1kusVejce slepičí
- 40gramůCukr krupice
- 100mililitrůVíno Marsala
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
25 g
Cukr
20 g
Vápník
114 mg
Postup přípravy
- 1Do kovové misky vložíme žloutky, přidáme jedno vejce, cukr, misku vložíme do horké vodní lázně a šleháme, dokud se nevytvoří pěna. Postupně pomalu přiléváme Marsalu a stále šleháme, až vznikne jednolitý krém. Nalijeme ho do pohárků, dáme do lednice vychladit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.