Zmrzlina ananasová

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 500mililitrůSirup višňový
    • 30mililitrůSlivovice
    • 30mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
    • 500gramůAnanas
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
1 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananas očistíme a dužinu nastrouháme nahrubo. Vsypeme do misky, zalijeme sirupem, zakápneme slivovicí a Maraskinem, necháme aspoň deset minut uležet.
  • 2
    Překlopíme do mixéru, důkladně rozmixujeme, až vznikne hladký krém.
  • 3
    Krémem naplníme formičky na zmrzlinu a dáme zamrazit.
  • 4
    Takto připravenou zmrzlinu používáme jako základ při výrobě ovocných pohárů s alkoholem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.