Zmrzlina hrušková

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůHrušky
    • 60mililitrůLikér jablkový
    • 20mililitrůHruškovice
    • 400mililitrůSirup hruškový
    • 30mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Měkčí hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jádřince a zbytek pokrájíme na kousky. Vsypeme do misky, zalijeme likérem, zakápneme hruškovicí a necháme deset minut marinovat.
  • 2
    Obsah misky vložíme do mixéru, přilijeme sirup, citronovou šťávu a důkladně rozmixujeme.
  • 3
    Hmotu nalijeme do připravených zmrzlinových formiček a dáme zamrazit.
  • 4
    Tato zmrzlina je vhodná k přípravě čokoládových pohárů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.