Zmrzlina rybízová

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůRybíz červený
    • 400mililitrůSirup rybízový
    • 50mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
    • 30mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nasypeme kuličky rybízu bez stonků, vidličkou je trochu rozmačkáme, zalijeme likérem a necháme 10 minut uležet.
  • 2
    Obsah misky překlopíme do mixéru, přilijeme sirup, podle chuti citronovou šťávu a vše důkladně rozmixujeme.
  • 3
    Krémovou hmotou naplníme formičky na zmrzlinu a necháme zamrazit.
  • 4
    Tuto zmrzlinu používáme k přípravě letních zmrzlinových pohárů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.