Zmrzlina s banány

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 2lžíceCukr krystal
    • 3kusyBanány
    • 1lžíceSkořice mletá
    • 1lžíceCukr moučkový
    • 50gramůSirup karamelový
    • 300mililitrůZmrzlina vanilková
    • 100mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
3 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V malém hrnci si přivedeme vodu k varu a postupně vmícháváme cukr, dokud se nám všechen nerozpustí, potom necháme cukrovou vodu vychladnout. Stranou si nakrájíme banán na plátky a ty vložíme do již studené cukrové vody k marinování.
  • 2
    Do slámky dáme skořici s moučkovým cukrem a touto směsí posypeme talíře, které budeme podávat. Vyndáme kolečka banánů z cukrové marinády a pěkně je rozložíme na připravený talíř. Do středu talíře dáme dva kopečky zmrzliny a vše na závěr pokapeme karamelovým sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.