Zmrzlina s mandarinkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandarinky opatrně oloupeme a kůru nakrájíme na proužky. Pokropíme vodou a dáme na chvíli do mrazáku. Mandarinky rozebereme na jednotlivé dílky, každý dílek obalíme ve vanilkové zmrzlině a vyskládáme vedle sebe na voskový papír. Opatrně vložíme do mrazáku a necháme zamrazit.
  • 2
    Na dezertní talířky položíme několik proužků ojíněné kůry, na ně poklademe mandarinky ve zmrzlině, pokapeme rybízovou marmeládou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.