Zmrzlina třešňová

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůTřešně
    • 500mililitrůSirup višňový
    • 40mililitrůCitronová šťáva
    • 40mililitrůGriotka
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
101 kcal
Sacharidy
63 g
Vláknina
943 mg
Cukr
160 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Vsypeme je do misky, zakápneme třešňovicí a zalijeme citronovou šťávou. Necháme 10 až 15 minut uležet.
  • 2
    Obsah misky překlopíme do mixéru, přilijeme sirup a důkladně rozmixujeme.
  • 3
    Vzniklým krémem naplníme zmrzlinové formičky a dáme zamrazit.
  • 4
    Zmrzlinu používáme jako základ zmrzlinových pohárů s alkoholem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.