Zmrzlina z černého rybízu
30 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 120gramůCukr krupice
- 3lžíceLikér rybízový
- 3lžíceSirup rybízový
- 300mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1hrstČerný rybíz
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
88 mg
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Bílky vyšleháme na tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem a vše spojíme. Přidáme tuhou šlehačku a promícháme s likérem z černého rybízu a sirupu z černého rybízu.
- 2Směs přendáme do plastové nádoby a dáme přes noc do mrazáku.
- 3Servírujeme v miskách ozdobené černým rybízem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.