Zmrzlinová roláda čokoládová
25 min.
Ingredience
- 200gramůČokoláda hořká
- 200gramůZmrzlina vanilková
- 150gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 250gramůZmrzlina čokoládová
- 120gramůŠlehačka Pařížská
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
32 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
34 g
Postup přípravy
- 1Čokoládu natrouháme nahrubo nebo použijeme čokoládové hoblinky. Vanilkovou zmrzlinu necháme trochu změknout, přimícháme k ní smetanu, polovinu čokolády a trochu vyšleháme do pěny.
- 2Formu na roládu vymažeme čokoládovou zmrzlinou, vyplníme vanilkovou pěnou s čokoládou a dáme zamrazit.
- 3Hotovou roládu upravíme na oválný talíř, nakrájíme na plátky, ozdobíme zbylou čokoládou a pařížskou šlehačkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.